1. Log ind på vores Kundeside.

2. Klik på den VPS du vil skifte koden på, klik derefter på "Skift adgangskode" ude til venstre.

3. Udfyld felterne og klik på "Gem ændringer".

4. Klik ind på din VPS igen, rul ned på siden, og klik på den blå Restart knap.

Åben VNC og og du bliver stillet videre til nyt vindue.

Klik på “Launch HTML 5 VNC Client”

I venstre hjørne kan du se en firkant med et A indeni. Tryk på den.

Control alt og 3 prikker

Du skal nu klikke på Ctrl + alt og de tre nederste prikker i din menu. Se billedet for
vejledning. Efter logger den selv ind som administrator, giv den 40 sekunder så vil den logge
dig ud igen. Dermed er koden skiftet.