For af skifte kordeordet på din windows server skal du logge ind på den via fjernskrivbord med din nuværende bruger og kodeord.

Dernæst skal du søge og vælge"Change your password":

Derefter trykker du på "Change"

Du skal nu indtaste dit nuværende kodeord

Du skal derefter vælge et nyt kodeord, som du skal indtaste 2 gange og skrive et hint til som kan være med til at hjælpe dig med at huske det valgte kodeord.

Dit kodeord er nu skiftet og du kan verificerer det ved at logge ud af fjernskrivebord og prøve at logge på igen.